Arrow: Herci ze seriálu hádají, čí jméno je na náhrobku z prvního dílu

Kdo by to jen mohl být? POZOR, SPOILERY.

Jednou z překvapivých scén v premiéře nové řady Arrowa (recenze) byl závěrečný moment, kdy Oliver (Stephen Amell) a Barry Allen (Grant Gustin) stojí u náhrobku někoho jim blízkého. Není nám samozřejmě ukázáno, kdo to je, takže se vyrojila hromada spekulací. A co k tomu říkají samotní herci?

Představitelka Felicity Emilly Bett Rickards prozradila, že na natáčení je to nepřekvapivě hodně intenzivně řešené téma:

"Jako herci, všichni to řešíme ve stylu, ´Jsi to ty?! Jsi to ty?! Aha, mohl bys to být ty! Ne, víš co, určitě jsem to já. Musím to být já! Musíš to být ty! Musím to být já! Budou to oni! Nebude to nikdo! Nikdo není v hrobě! A taková konverzace probíhá každý den." 

Právě o Felicity se mluví nejčastěji (a někteří fandové by asi nenadávali poté, co byla minulou řadu otravnější než Laurel v prvních sezónách a to už je co říct).

A ani samotný Stephen Amell (Oliver Queen/Green Arrow) se nevyhýbá odhadování toho, čí jméno je vyryto na náhrobku:

"Jasně, že mám podezření... Můžete zabít kohokoliv. Moderní televize nám dokázala, že můžete zabít doslova kohokoliv." 

A také oživit, alespoň do nedávné doby, ale naštěstí, tvůrci si s možností vzkřísit kohokoliv v aktuální epizodě pohráli a už to nebude tak snadné.

K možným kandidátům na "odpravení" se vyjádřil i Paul Blackthorne (kapitán Lance):

"Člověk musí být rozvážný, pokud jde o tyhle věci, když jste herec v televizním seriálu a vidíte umírat různé postavy každý rok. Musíte počítat s tím, ´Co když to budu tenhle rok já? Co když budu já tenhle rok, co když to budu já tenhle rok?"

Bylo by to překvapením, protože s Oliverem aktuálně nemají zrovna nejlepší vztah, takže si těžko představit, že by si u jeho hrobu trhal vlasy. Ale stát se to samozřejmě může. Jak by na to Paul reagoval?

"Říkám si, ´Je to čtvrtý rok. Nemůžu si stěžovat. Jsem velmi šťastný.´ Pokud bych si měl zespoda čichnout k fialkám, pak budiž. Ale doufejme, že ne. Byl bych rád, kdyby to pokračovalo. Je fajn seriál, na kterém pracovat." 

Dál herci slíbili, že nás čeká bezva řada, padlo dokonce slovo excelentní a tvůrci by se měli opravdu snažit, protože třetí mnohé lidi zklamala.

Kdo myslíte, že skončí na konci aktuální řady v hrobě?

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat