Daredevil v seriálu Jessica Jones. Plakát Kilgravea. A vlastního seriál bude mít zřejmě Punisher, ne Iron Fist

Spousta informací o komiksových seriálech od Netflixu.

Jen pro jistotu připomenu, že Netflix ve spolupráci s Marvelem pracuje na pěti komiksových seriálech. První výtečnou řadu Daredevila máme za sebou, v listopadu pak odstartuje Jessica Jones, která podle prvních reakcí také vypadá na skvělou podívanou. Obě série se odehrávají v New Yorku, takže samozřejmě vyvstala otázka, zda se Matt Murdock (Charlie Cox) a Jessica Jones (Krysten Ritter) setkají.

PODOBNÉ ČLÁNKY: PRVNÍ REAKCE TVRDÍ, ŽE JESSICA JONES BUDE NEJDOSPĚLEJŠÍ PODÍVANOU OD MARVELU

Dalo se předpokládat, že ano. Marvel je známý tím, že rád propojuje své projekty, aby měl divák pocit, že jsou součástí jednoho velkého dobře fungujícího celku. Ale potvrzení zatím chybělo. Teď s ním přišel Jon Schnepp, který moderuje talk show Heroes:

"Určitě uvidíme Matt Murdocka v seriálu Jessica Jones. To je prostě fakt. Uvidíme ho v seriálu. Zatím nevím, jaká mezi nimi proběhne interakce, ale v seriálu určitě bude."

Není to žádný velký šok, už před nějakou dobou to naznačil jeden z šéfů Marvelu Jeph Loeb:

"Aniž bych chtěl něco prozradit, jsou ve stejné oblasti. V určitých případech jsou ve stejném sousedství. Jedna z věcí, která je pro nás důležitá je, že pokud se objeví na policejní stanici, je to ta samá policejní stanice. Když se vydají do nemocnice, uvidí ty samé lidi."



No bude zajímavé sledovat, jaký vztah budou tihle dva mít. Jelikož v pátém seriálu nazvaném Defenders se sejdou všichni hrdinové z předchozích čtyř projektů (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist), je jasné, že určité spojení mezi nimi bude. Jaké konkrétně, to se dozvíme už 20. listopadu, kdy se objeví kompletní první řada série Jessica Jones.

Když už jsem se zmínil o Iron Fistovi, tak není úplně jisté, že se svého seriálu dočká. Po internetu začaly kolovat zvěsti, že by ho mohl nahradit Punisher (objeví se už ve druhé řadě Daredevila, kde ho ztvární Jon Bernthal).

Server Peel the Orange tvrdí:

"Marvel zřejmě neví, jak přidat Iron Fista do rovnice a už nemá moc času. Velmi je potěšilo to, jak Jon Bernthal ztvárnil Franka Castlea v druhé řadě Daredevila a vědí, že fanoušci mají tuhle postavu velmi rádi. Také vědí, že seriál Punisher by byl výrazně levnější a lépe prodejný. Mají smlouvu s Netflixem a musejí něco udělat. Vypadá to, že v této fázi dochází Iron Fistovi čas."

Ne, že bych neměl Punishera rád, ale více bych ocenil seriál o Iron Fistovi. Ten je věrným parťákem Lukea Cage (Mike Colter), jsou skoro nerozlučná dvojka. Je pravda, že tahle postava je spojená s určitými mystickými prvky, ale jistě by se to dalo zpracovat tak, aby to zapadlo do stylu, který nastavil Daredevil. Uvidíme, jaké nakonec bude rozhodnutí Marvelu, zatím z jeho strany nebylo potvrzeno, že by měl Punisher "ukrást" místo Iron Fistovi.

A nakonec si užijte pohyblivý plakát záporáka jménem Kilgrave, kterého ztvárnil David Tennant. Právě jemu bude čelit Jessica Jones.



Kdo by měl první dostat vlastní seriál? Punisher nebo Iron Fist?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat