Norman Reedus z The Walking Dead bude mít vlastní motorkářskou reality show

Fanynky a fanoušci Daryla, radujte se.

Jednou z vůbec nejpopulárnějších postav ze seriálu Živí mrtví je bezesporu Daryl Dixon. Toho ztvárňuje Norman Reedus. Nemám sebemenších pochyb o tom, že jeho plakát má v pokojíčku hromada fanynek a fanoušků.

Co si budeme povídat, není to úplně typický hezoun, ale jeho mužnost a charisma na mnoho lidí platí. A toho si je vědoma i domovská stanice série The Walking Dead AMC, která se rozhodla, že bude vysílat šestidílnou reality show právě s Normanem v hlavní "roli".

Pokud vás zajímá, o co konkrétně půjde, tak oficiální popis zní:

"Pořad bude sledovat herce a milovníka motorek Reeduse, který vezme diváky na jízdu, během níž prozkoumá motorkářskou kulturu a historii a oslaví některé nejlepší a nejzářivější sběratele, mechaniky a motorkářské umělce napříč celou zemí. Každá epizoda pořadu Ride začne v jiném městě, ve kterém Reedus a jeho doprovod - další herec, hudební, přítel nebo místní motorkářský fanatik, který sdílí jeho vášeň pro motorky - započnou cestu do nové destinace. Během cesty se zastaví na různých místech jako jsou dílny na úpravu motorek, tetovací salóny, skladiště sběratelů nebo restaurace poblíž silnice... a spoustu času stráví neplánovanými zajížďkami a výměnou pneumatik. Pořad také každý týden předvede různé typy motorek a to včetně klasických, minibikeů a dalších."

Norman samozřejmě neskrývá nadšení:

"Děkuji AMC za tuhle příležitost podělit se o svou vášeň s mými fanoušky a doufejme i s novým publikem. Během natáčení jsem si užil spoustu legrace a doufám, že to bude vidět."

Zatím není jasné, kdy se startu pořadu dočkáme, ale nemám pochyb o tom, že půjde o hit. Plno lidí má motorky a Normana hodně rádo, takže jistě usednou k obrazovkám.

Budete pořad Ride sledovat?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat