Teorie velkého třesku: Jak na tom bude vztah Sheldona a Amy v deváté řadě?

Osmá pro ně neskončila zrovna růžově. Co čekat od jejich vztahu?

Amy (Mayim Bialik) to se Sheldonem (Jim Parsons) nikdy neměla snadné. A musí se jí nechat, že s ním vydržela hodně dlouho, když se člověk zamyslí nad tím, že jí neposkytoval zrovna přehršel emocionálního nebo dokonce fyzického uspokojení. Ale ve finále osmé řady se to v ní zlomilo a pro dvojku, kterou fanoušci nazývají Shamy, to nevypadá dobře.

Co tedy máme čekat? To na udílení cen Emmy nakousla Mayim:

"Určitě se budeme potýkat s tím, kam tento vztah míří a to v prvních pěti epizodách." 

Podle herečky Shedon a Amy netuší, jak na tom zrovna jsou (to není překvapení, jejich vztah byl vždy hodně podivný). Ale tentokrát je Sheldon ještě zmatenější s ohledem na to, co se přihodilo na konci osmé řady (Amy zmizela s tím, že si musí promyslet, co bude dál s jejich vztahem).

"Scenáristé opravdu experimentují s tím, co to pro Sheldona přinese a co to pro něj znamená. A také řeší, jak daleko mohou Sheldona emocionálně posunout."

Tak hlavně, aby to nepřehnali. Už takhle nám o to občas zavání "telenovelou", což fanoušci seriálu obvykle nesou s nelibostí, takže by asi nebylo to pravé geekovské, aby se nám ze Sheldona stal někdo, kdo řeší zlomené srdce.

Nová řada Teorie velkého třesku startuje už dnes.

Chtěli byste, aby Amy se Sheldonem zůstali spolu nebo by bylo lepší, kdyby si šel každý svou cestou?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE