Hra o trůny: Co prozradila herečka Maisie Williams, představitelka nejmladší Starkové o návratu Jona Snowa?

Co slečna vyslepičila na červeném koberci před udílením letošních cen Emmy?

Na předávání cen Emmy se vydala i Maisie Williams, která se proslavila jako Arya Stark ve Hře o trůny (jen doufám, že hned po ceremoniálu zamířila domů a nešla na žádný večírek, je to ještě mladé děvče a někdo by jí tam určitě vnutil alkohol). A právě ona se rozhodla prohodit pár vět o tom, co čeká na její hrdinku v šesté řadě a hlavně se vyjádřila ke spekulacím o návratu Jona Snow (Kitt Harrington).

PODOBNÉ ČLÁNKY: KDO SI ODNESL CENY EMMY?

Asi vám neuniklo, že v páté řadě nedopadla Arya úplně nejlépe (i když, kdo má ve Hře o trůny příjemný osud, že?) a oslepla poté, co zlobila ve službách Mnohotvářného boha. Ale žádný strach, slečna to nevzdá a nebude jen fňukat v koutě, protože nevidí:

"Arya může bojovat, i když bude slepá."

Je to holt holka šikovná, jen tak to nevzdává.

Ovšem, to není to nejdůležitější, co herečka prozradila. Mnohem podstatnější informace se týká Jona Snowa:

"Je mrtvý. Pardon. A všechna interview, které jste četli a zdá se, že v nich Kit prozradil něco z děje, jsou vymyšlená."

A je to. Už to vypadalo, že se Snow vrátí, mnoho indicií to naznačovalo a teď se zase zdá, že šlo jen o zbožné přání fanoušků. I když pořád je tu možnost, že Maisie kecá. Pravdu zjistíme až na jaře příštího roku, kdy začíná další řada.

PODOBNÉ ČLÁNKY: VRÁTÍ SE JON SNOW? A DALŠÍ INFORMACE O ŠESTÉ ŘADĚ HRY O TRŮNY

Stojíte vůbec o návrat kudrnatého sympaťáka?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE