Sledovanost: Amazing Race odstartovala slušně, Havaj 5-0 neoslnila

Premiéra další řady akčního seriálu ze slunné Havaje nepříjemně překvapila.

Šestá řada Havaj 5-0 nabídla divákům první díl. A ten se nedočkal zrovna skvělých čísel. Seriál startuje s ratingem 1,0 a 8,1 miliony diváků. Jde o nejhorší rating za celou dobu existence pořadu. To se asi zástupcům stanice CBS moc líbit nebude. 

Naopak, zklamaní nemusejí být kvůli reality show Amazing Race, jejíž nová série odstartovala s ratingem 1,1 a celkovým počtem diváků ve výši 5,8 milionů. To je velmi podobné výsledkům předchozích řad. 

Pokud jde o Spravedlnost v krvi, tak ta si dokonce polepšila ve srovnání s premiérou minulé sezóny, rating se vyšvihl o jednu desetinu na 1,3 procenta. K televizi pak usedlo celkem 9,9 milionů diváků. 

Na ABC běžel komediální Poslední chlap, který začíná s ratingem 1,1 a 6,3 miliony diváků. Rating klesl o dvě desetiny ve srovnání se začátkem předchozí řady. Reality show Shark Tank si také pohoršila a to o pětinu. Sledovalo ji 6 milionů diváků a rating byl 1,6 procenta. 

Poznámka: Rating udává to, kolik procent z určité demografické skupiny (v tomto případě lidí ve věku 18 - 49, kteří jsou pro inzerenty nejdůležitější) sledovalo daný pořad. V případě ratingu jde o podíl z celkového počtu diváků dané skupiny, bez ohledu na to, zda měli puštěnou televizi či ne. 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat