Simpsonovi: Co se pro nás chystá ve dvacáté sedmé řadě?

Prozradil producent Al Jean.

Nová řada kultovního seriálu Simpsonovi odstartovala před pár týdny. A podle producenta Al Jeana má pro nás přichystánu hromadu zajímavých věcí (tak je jasné, že nebude pomlouvat projekt, na kterém maká, ale snad nelže).

Al se rozpovídal pro server TVline.com a nebyl úplně skoupý na slovo. Rovnou prozradil pár věcí o finále nové řady:

"Marge nechá jít Barta do parku samotného, protože je jednoduše moc otravný a skončí to tak, že je zatčená. Četl jsem článek od Mitche Alboma, který píše pro Tuesday with Morrie, o matce, která byla zatčena za to, že nechala svého syna hrát si v parku, zatímco pracovala. Albom se ptal ´Kdy se stalo nezákonným nechat děti hrát si v parku, když je jim deset? Odkdy musejí být děti neustále na vodítku?´ To je základem našeho příběhu." 

Závěrečný díl nové řady ponese název Orange Is the New Yellow, tedy odkazuje na hitový seriál streamovací společnosti Netflix Orange is the New Black (recenze), ale nepůjde o parodii:

"Bude to více o tom, jak se vypořádat se skutečným problémem. Nikdo nechce, aby dítě bylo zanedbáváno, ale mám pochopení pro matku, která musí pracovat a nemůže si dovolit chůvu." 

Ale žádný strach, nebudou se řešit jen supervážné problémy. Dojde i na některé trošku odlehčenější záležitosti. Pozornost se zaměří i na to, zda Smithers konečně prozradí panu Burnsovi, že má oči jen pro něj: 

"Teď ve Springfieldu většina lidí ví, že je gay, ale očividně Burns mezi nimi není. Budeme se tomu věnovat ve dvou epizodách... Popravdě toho máme tento rok se Smithersem v plánu hodně, bude mít plné zuby toho, že si ho pan Burns neváží a nebere v potaz jeho názor." 

Už nemám ve svém věku nejlepší paměť, ale mám pocit, že něco takového už tu bylo a stejně se Smithers vrátil zpět. Nebo si to vybavuji špatně? Klidně mě opravte (i když to nemám moc rád :D).

Ve 27. řadě se také setkáme s Jamshedem , což je příbuzný Apua. Právě Jamshed si vezme na starost Kwik-E-Mart:

"Jamshed je stoprocentní Američan. Nemluví jako Apu, vlastně si z toho dělá srandu." 

Tak se snad máme na co těšit. V posledních letech na tom Simpsonovi nejsou kvalitativně úplně nejlépe, takže by bylo záhodno, aby jim nová řada zlepšila reputaci.


Sledujete stály Simpsonovi? Souhlasíte s tím, že jim dech nebo se jim stále daří vás dobře pobavit?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat