Hra o trůny: Další důkaz, že uvidíme Jona Snowa je tu

Řeší se něco víc, než smrt Jona Snowa?

Skoro to vypadá, že jediné, čím se zabývají diskutující v divokých vodách internetu je to, zda se dočkáme návratu Jona Snowa (Kit Harrington) nebo ne. Snad každý druhý den se objeví nějaká informace, která se tohoto tématu týká. 

Situace už je natolik šílená, že samotný účes Harringtona používají někteří jako argument pro to, že Snowa zase uvidíme (herec se vyjádřil v tom smyslu, že tenhle sestřih se mu nelíbí, ale stále si ho nechává, takže to mnozí berou jako potvrzení). 

Faktem ale je, že nejen frizúra napovídá, že Kit Harrington neřekl ve Hře o trůny poslední slovo. Například byl spatřen v Belfastu, kde vznikají některé scény pro šestou řadu. A nejen to, pouze se tam nepromenádoval, ale přímo se zúčastnil natáčení. 

Na fotografii z placu, kterou přinesl Daily Mail si můžete všimnout, že Jon nemá "uniformu" Noční hlídky, ve které byl zabit, ale oděv, který odkazuje na rod Starků. To samozřejmě může znamenat víc věcí, ale nejčastěji se objevují spekulace o tom, že bude Snow k vidění ve flashbacích. 

Co si myslíte vy? Půjde o scény z minulosti nebo věříte, že bude Jon nějakým způsobem vzkříšen? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat