Šéf stanice FX tvrdí, že jejich seriálu jsou mnohem lepší než ty, které nabízí Netflix

Tady si někdo nevidí do úst.

Šéf stanice FX John Landgraf má tedy koule (možná až moc velké). V jednom interview pro radio se vyjádřil v tom smyslu, že streamovací gigant Netflix, jehož seriály sbírají jednu pochvalnou recenzi za druhou (plus samozřejmě hromadu cenu) a to zaslouženě, nenabízí tak kvalitní tvorbu, jako jeho stanice:

"Netflix natočil 14 seriálů. Vezměte si jakýchkoliv 14 seriálů, které jsme natočili my; jsou lepší. Jakýchkoliv 14 seriálů a obecně řečeno, jsou lepší."  

Nikdo nepopírá, že má stanice ve své nabídce výtečné projekty (American Horror Story, Fargo, Takoví normální Američané), ale Netflix se má také čím chlubit (Daredevil, Orange is the New Black, House of Cards), takže být Landgrafem, trošku se krotím.

Nutno ale poznamenat, že si servítky nebere ani druhá strana, šéf Netflixu Ted Sarandos v jednom rozhovoru prohlásil, že klasické televize brzy skončí a do dvaceti let je nahradí internetové televize. Navíc, FX není s Netflixem zadobře, protože se jim stanice pokusila prodat své pořady, ale Netflix v nich odmítl nechat jejich logo, takže se FX nakonec dohodla s konkurenčním Amazonem.

Landgraf ale nepopírá, že Netflix má pár es v rukávu:

"Nicméně, mají několik skvělých pořadů mezi těmi 14. Byl bych nesmírně hrdý, kdybych natočil a vysílal Orange Is the New Black, co? Ale obecně není kvalita jejich pořadů tak dobrá, jako v našem případě a myslím, že důvodem je nedostatek péče a pozornosti." 

Nezbývá než dodat klasické: "Už se poprali?".

Máte raději seriály Netflixu nebo stanice FX?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat