Lady Gaga je hodná holka. Pomáhá kolegům s přípravou na sexuální scény v American Horror Story

No není obětavá?

Novým přírůstkem do seriálu American Horror Story je zpěvačka a příležitostná herečka Lady Gaga. Ztvární krvelačnou hraběnku Elizabeth. A půjde o postavu, která nebude fandit jen násilí, ale také si ráda zaskotačí v ložnici.

Angela Bassett
A je jedno, jestli s holkou nebo klukem, ona rozdíly nedělá.

Jednou z jejich bývalých milenek bude i postava jménem Ramona Royale. Tu si zahraje Angela Bassett. A podle všeho Ramonu a Elizabeth čekají velmi žhavé scény.

To by jednoho mohlo znervóznit, ale Lady Gaga je hodná kolegyně, takže Angelu během party herců a štábu American Horror Story: Hotel uklidňovala s tím, že se Angela nemá čeho bát, protože Lady Gaga ví, co dělá. Zažila to prý na vlastní kůži. Asi nikoho nezaskočí, že excentrická zpěvačka si už vyzkoušela i ženskou náruč.

Kromě toho, party posloužila i jako oslava narozenin Angely (věřili byste, že jí bylo 57?) a od Gagy dostala dárek v podobě dortu. Ale netradičního. Bassett byla hodně překvapená:

"Přinesli mi narozeninový dort... a to, co pro mě udělala na tom dortu, to bylo mládeži nepřístupné!"

Nejsem si úplně jistý, jestli chci znát detaily, ale jedno je jasné, určitě to byla divočina. Asi netřeba připomínat, že Gaga je hodně svéráznou slečnou. Ale je to dobře, American Horror Story: Hotel vypadá na hodně stylovou podívanou, která bude mít i silný erotický náboj a Lady Gaga je pro něco takového jako stvořená.

Takže pokud se červenáte, jen nějaké slečně vykoukne ramínko nebo lýtko, měli byste se připravit na velký šok.

Další řada American Horror Story startuje už sedmého října.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat