Chirurgové: Tvůrkyně pořadu je překvapená z reakcí diváků na smrt Dereka

A co čekala?

Oblíbený lékařský seriál Chirurgové se s tím nepáře. Tvůrci nemají problém nechat zemřít spoustu postav, ale přesto mnohé zaskočilo, když to schytal i Derek Shepherd (Patrick Dempsey) alias McDreamy. Nezůstalo to bez odezvy a duchovní matka seriálu Shonda Rhimes to od některých fandů pěkně schytala. 

Shonda ale přišla s dost překvapivým vysvětlením pro časopis Elle. V době, kdy s tímto nápadem vyrukovala, na fanoušky nemyslela (to nezní jako moc dobrá omluva):

"Abych byla upřímná, byla jsem velmi překvapená tím, jak velká byla reakce. Myslím, že to bylo způsobeno tím, že my v L.A. žijeme v bublině a vše se tu točí kolem toho, co je nové, co se děje teď a co se chystá, ale neuvědomíte si, že existuje venkovní svět a tenhle pořad je velmi ale velmi mocný, pokud jde o fanoušky." 

Nemůžu si pomoc, ale zní mi to na jedné straně trošku snobsky (my v L.A. nežijeme v normálním světě) a na té druhé by takhle zkušená scenáristka měla asi při psaní myslet i na diváky, hlavně, když sama upozornila, že Chirurgové je velmi ovlivňují. 

I když pravda, zase by asi nebylo úplně to pravé ořechové nezabývat se kvalitou příběhu, ale jen tím, aby se nenaštvali diváci. 

To, zda bylo rozhodnutí nechat odejít McDreamyho dobrý nebo špatný nápad, to nechám na vás. 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat