Jason Statham míří do televize

Britský frajer z Rychle a zběsile bude řádit na obrazovce.

Asi není třeba připomínat, kdo je Jason Statham. Holky slintají díky jeho sošné postavě a charismatu, chlapi chtějí být jako on, protože je to drsňák. A není tak divu, že boduje na stříbrném plátně, třeba díky roli v sérii Rychle a zběsile nebo v Kurýrovi.

Ovšem, i když jeho filmová kariéra rozhodně neupadá, tak se herec rozhodl, že přijme roli v televizním seriálu. To obvykle dělají herci, když se jim nedaří u filmu, ale už jsme si vyjasnili, že to není Stathamův případ.

Prostě a jednoduše se mu zalíbila série nazvaná roztomile Viva La Madness. Ta sice ještě nenašla stanici, která by se jí ujala, ale s ohledem na to, že se v ní objeví Jason, hádám, že to nebude dlouho trvat.

Seriál vznikne na motivy knihy J.J. Connolyho a Statham tvrdí, že je fanouškem jeho práce:

"Způsob jakým to J.J. napsal, je pozorný a autentický, takže je těžké něco z toho vynechat. Pokoušet se vynechat nějaké postavy nebo osekat některé scény z každé druhé stránky prostě nefungovalo, my to chtěli všechno. Nejlepší by byl seriál, který by měl dohromady deset nebo více hodin a díky, kterému bychom se naplno ponořili do Connolyho světa."

Kniha Viva La Madness je pokračováním románu Layer Cake (který se dočkal filmové adaptace nazvané Po krk v extázi). A netřeba připomínat, že nejde o žádnou cudnou limonádu, ale pořádně drsnou podívanou. Přesně něco takového, do čeho se Jason hodí.

S ohledem na to, že se ještě neví, kde se bude seriál vysílat, není jasné, kdy ho uvidíme, ale doufejme, že brzy.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE