Dvojice dobrodruhů z pořadu Po stopách duchů byla nalezena mrtvá

Co se přihodilo?

Pokud máte rádi mysteriózní pořady, možná znáte sérii Po stopách duchů, kterou vysílá stanice Travel Channel.

Jak už název napovídá, tým expertů (pro někoho možná v uvozovkách) navštěvuje různá místa, kde se dějí podivné věci.

Ovšem, zatímco o tom, co se odehrává na obrazovce si můžeme myslet své (někomu to dokonce může přijít úsměvné), to, co se přihodilo jednomu páru, který na pořadu také spolupracoval, k smíchu rozhodně není.

Dvojice Debby a Mark Constantino byla nalezena mrtvá. Tohle duo se věnovalo vyšetřování paranormálních jevů, ale jejich odchod ze světa nemá s nadpřirozenem nic společného.

Debby, Mark a další muž zemřeli násilnou smrtí. Konkrétně šlo o vraždu/sebevraždu.

Mark a Debby byli odloučeni, Debby žila se dvěma spolubydlícími. Právě jeden z nich po příchodů domů našel tělo svého spolubydlícího a navíc zjistil, že je Debby pryč.

Policie začala ženu urychleně hledat, což ji dovedlo až do bytu ve městě Sparks. Tam držel Mark Debby jako rukojmí a aby toho nebylo málo, začal střílet po policistech.

Ta s ním hodiny (s pomocí FBI) vyjednávala, ale nakonec musel být povolán SWAT tým. Když vtrhl dovnitř bytu, našel jak Debby, tak Marka mrtvé.

Podle všeho Mark nejdříve zabil spolubydlícího Debby, poté odtáhl svou bývalou partnerku, zavraždil ji a následně otočil zbraň proti sobě.

Je to samozřejmě velmi smutná zpráva, ale cynik by mohl říct, že i v tomto případě platí, že na všem špatném je něco dobrého. Dá se očekávat, že podobně tragická událost přihraje pořadu další diváky.

Znáte tuhle reality show?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat