Téma: Jaké premiéry chystá stanice NBC?

Trailer k novinkám stanice NBC.

Brzy se dočkáme startu nové seriálové sezóny. Máme se na co těšit? Co nabídne například stanice NBC?

Heartbreaker

Lékařský seriál o lékařce, která se s tím rozhodně nepáře a její přístup k práci i ke kolegům je velmi ale velmi netradiční (řekl někdo House v sukních?).



Blindspot

Na Time Square je nalezena nahá žena. Ztratila paměť a její tělo je pokryto symboly. Nejde ale jen o ozdoby, skrývají "nápovědy" k rozlousknutí kriminálních aktů. Ovšem těch, které se ještě nestaly. Premiéra 21. září.



The Player

Wesleyho Snipese (neztvárňuje ovšem hlavní roli) si můžeme užít v novém akčním seriálu o exvojákovi, který hlídá nejmocnější lidi světa. A stejně jako oni, i on skrývá tajemství. Chce pomstít svou mrtvou manželku. Seriál startuje 24. září.



Heroes Reborn

Hrdinové asi neskončili tak, jak si mnozí představovali. Proto se jistě spousta lidí nemůže dočkat minisérie, která nám ukáže, co se dělo poté, co lidstvo zjistilo, že na světě existují osoby s unikátními talenty. Premiéra 24. září



Truth Be Told 

V říjnu, konkrétně 16. uvidíme pilotní epizodu sitcomu původně pojmenovaného People Are Talking o dvou párech, které sledují svět z velmi odlišných perspektiv.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE