Arrow: Uvidíme Green Lanterna v seriálu Arrow?

Nový artwork to naznačuje.

Když producent seriálu Arrow Marc Guggenheim zveřejnil artwork, který si můžete prohlédnout níže, znovu to rozbouřilo spekulace o tom, zda by se mohl Green Lantern objevit v seriálu Arrow.

Na artworku je město Coast City, které je rodištěm Hal Jordana alias jednoho z nejznámějších Green Lanternů a je to místo, kam vyrazil Oliver (Stephen Amell) s Felicity (Emily Bett Rickards) na konci třetí řady.

Není to poprvé, co jsme zahlédli odkazy na Green Lanterna v seriálu Arrow, zmíněna byla společnost Ferris Aircraft, pro kterou Hal Jordan pracoval jak pilot. Ovšem, v dané době Guggenheim popřel, že by se právě on měl objevit v Arrowovi:

"Oznámili film Green Lantern Corps a byl bych překvapený, kdyby nezahrnuli Hala Jordana. Bylo by skvělé vidět ho v Arrowovi, ale velmi o tom pochybuji."

To může být zklamáním, ale na druhou stranu, Hal Jordan není jediným Green Lanternem (nebo zajímavou postavou), která by se v Arrowovi mohla klidně mihnout.

A daný artwork naznačuje, že bychom se toho mohli skutečně dočkat. A jestli ano, tak by to bylo fajn. Nejen, že bychom v Arrowovi viděli Matta Ryana jako Constantina, ale také někoho se spojitostí s Green Lanternem, což zní velmi zajímavě.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE