Pozor, pozor, Batman se v komiksu ožení

I Temný rytíř skončí v chomoutu.

Bruce Wayne/Batman už sice měl pár slečen, ale obvykle se mu úplně nedařilo zkombinovat partnerský život a boj proti zločinu. Ale očividně se našla žena, která je ochotna respektovat Bruceovu superhrdinskou kariéru.

A asi vás nezaskočí, že onou vyvolenou je Selina Kyle alias Catwoman. Ta je dle mého názoru nejzajímavější partnerkou, kterou kdy Batman měl, takže jsem rád, že je to právě ona, kdo si s ním řekl své "Ano".

O nečekané události se rozpovídal autor komiksu Tom King:

"Další dějová linka se popravdě jmenuje ´Pravidla zasnoubení,´ a je to o Batmanovi, který se vrací ke své rodině, vrací se k Dicku Graysonovi, původnímu Robinovi, Damianovi, jeho biologickému synovi, Supermanovi a Green Lanternovi. Je to o tom, že se vrací do své komfortní zóny a tom, jak na to oni reaguje, protože upřímná reakce je, že lidé budou nahlížet na to, že Batman požádá Catwoman o ruku jako na něco šíleného. Nebudou tomu rozumět. Jakkoliv je pro pro publikum šílené, je to ještě šílenější pro fiktivní svět. Takže to je to, na co se v dalších komiksech zaměříme. Nepřijdeme o podstatu téhle postavy, ale je tu něco nového. Teď bude se Supermanem mluvit jiným způsobem. Stejně tak s Green Lanternem. Bude k nebezpečí přistupovat jiným způsobem. Má partnerku, která je mu rovna v každém ohledu, ale nemá stejné morální zásady."

Rozhodně jde o zajímavý pár. A neříkejte, že byste nechtěli být hosty na svatbě Catwoman a Batmana.

Tak doufejme, že se z komiksu nevyklube telenovela. To si tahle dvojka nezaslouží.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat