V komiksovce Black Panther uvidíme něco, co v žádném jiném filmu od Marvelu. A kdy očekávat další trailer?

Vítejte ve Wakandě.

Black Panther bude po dlouhé době dalším filmem na motivy komiksů od Marvelu, ve kterém bude hlavní hrdina tmavé pleti (ztvární ho Chadwick Boseman). Ale to není jediná zajímavá věc na očekávané komiksovce. To prozradila produkční designérka Hannah Beachler:

"Byla to pro nás výzva. Ryan (režisér firmu Ryan Coogler, pozn. redakce) a já jsem uviděli možnost vytvořit s Marvelm něco, co předtím nikdy neudělali... Nejde o místo, které existuje a nebylo definováno v žádném jiném filmu, mluvím o Wakandě, opravdu jsme si s tím mohli pohrát a chtěli jsme postavit spoustu skutečných budov. Nechtěli jsme používat příliš modrého plátna... Pokusili jsme se nevyužít jen speciální efekty. V podstatě každá kulisa je reálná... Pro mě bylo důležité uvědomit si, že Wakanda existuje 10 000 let a také to, jak vypadá dnes? Mělo to být místo, které nebylo nikdy kolonizována, takže jak by asi vypadalo?"

Jak možná víte, Wakanda je fiktivní africké království, ve kterém žije princ T´Challa alias Black Panther. A film Black Panther bude prvním filmem, ve kterém ji navštívíme, takže se tvůrci mohli vyřádit a doslova vytvořit vlastní svět (nebo stát).

A je v podstatě jisté, že trochu z Wakandy uvidíme i novém traileru. Ten by se měl údajně objevit v blízké budoucnosti a to buďto na Comic-Conu v New Yorku (5. až 8. října) nebo během promítání Thor: Ragnarok (26. října).

Jak se na Black Panthera těšíte?

Zdroj: The Frame
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat