Sólovka Batmanova parťáka Robina bude "k*revsky drsňáckej akční film"

Tvrdí to režisér.

DC a Warner Bros. chystají hromadu komiksových filmů, ale upřímně řečeno, těžko říct, který z nich se v dohledné budoucnosti skutečně dočká realizace. U několika projektů propukly slušné zmatky. Ale jedním z filmů, které mají šanci na vznik je Nightwing.

Jeho hlavním hrdinou bude bývalý Robin, který se vydal na sólovou dráhu boje proti zločinu a změnil si jméno na Nightwinga. A podle režiséra Chrise McKaye se můžeme těšit na:

"Bude to k*revsky drnňáckej akční film se spoustou srdce a emocí. Bude to šílená zábavná jízda. Ať už bude do role Nightwinga obsazen kdokoliv, jakýkoliv herec, projde si k*revskou zkušeností v podobě výcvikového tábora a to bude hodně náročný. Nehodlám dělat hromadu speciálních efektů. Bude to z*sraně reálný. Bude to skutečná práce kaskadérů a budou muset dělat spoustu věcí na kameru a to věrohodně. Pro obsazení a štáb to bude tělesná zkušenost a pro pro publikum také. Nebude to jako spousta filmů, kde je hromada speciálních efektů a létá se a podobně. Všechno, co bude dělat, bude skutečný. Jeho supersíly budou opravdu k*rva dobrý, je lidská bytost, bude bojovat a bude tu gymnastika a podobný věci, který uvidíte na plátně. Bude to sranda!"

Chris se s tím nepáře, ví co chce a zní to k*rva dobře.

Zatím bohužel není známo, kdy se začne natáčet.

Kdo by se vám líbil jako Nightwing?

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat