Král komiksů Stan Lee věří, že se X-Meni a Fantastická čtyřka vrátí Marvelu

Kdo je pro?

Pokud se zajímáte o komiksové filmy, tak víte, že X-Meni a Fantastic Four sice v komiksovém světě spadají pod Marvel, ale filmová práva má v držení společnost Fox. A té se daří natáčet povedené x-menovské projekty, ovšem pokud jde o Fantastickou čtyřku, není to žádná hitparáda (rozhodně ne v případě zatím posledního filmu).

A tak se fandové často ptají, jaká je šance, že by se práva mohla vrátit Marvelu nebo zda je alespoň možné, že s ním bude Fox blíže spolupracovat.

Zatím se o něčem takovém jen mluví, ale není jasné, zda se něčeho takového dočkáme. Ale pokud jde komiksovou ikonu Stana Lee, ten je optimistický:

"Dříve nebo později získají zpět práva na všechny naše postavy. Pracují na tom a stále točí filmy X-Men... Nebojte se.  V následujících pár letech se dočkáte se mnohem více marvelovských superhrdinů, než zvládnete sledovat."

Minimálně v případě Fantastic Four bych byl rád, pokud by se o ni postaral Marvel. Speciálně poté, co se začalo proslýchat, že Fox zvažuje novou verzi, která osloví dětské diváky. To není něco, co by mě extra zajímalo. A co vás?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat