Těšíte se na film, ve kterém se porve Godzilla s King Kongem? Těšte se víc, bude prý opravdu temný

Dobrá zpráva.

Po úspěchu zatím posledních filmů s Godzillou a King Kongem není divu, že se tihle dva postaví proti sobě (a pravděpodobně společně proti většímu nebezpečí) v chystaném projektu Godzilla Vs. Kong.

A jak to tak vypadá, nepůjde o úplně klasickou trikovou podívanou, ale podle toho, co prohlásil režisér Adam Wingard se zdá, že se můžeme těšit na poměrně temný film:

"Přestože tyhle filmy jsou velké a o divokých monstrech, ve skutečnosti se zrodily ve 2. světové válce a Hirošimě. Pokud se podíváte na první film (řeč je o originálním japonském filmu o Godzille, pozn. redakce), je to opravdu smutný film. Je to skutečně depresivní zkoumání této události, takže si musíte ve finále zapamatovat důvod, proč tu jste a že jde o místo, kde se odehrála velká katastrofa. Je tu pod tím vším temnota, ale také jde o podívanou pro děti. Vyvinulo se to v úplně jinou věc, která má různý význam pro různé lidi.

Tak snad se tvůrcům podaří najít kompromis mezi dramatickou temnou podívanou a akčním spektáklem plným obřích monster. Asi nechceme, aby se z filmu vyklubala dumavá záležitost, ve které by se řešilo jen psychické rozpoložení dvou ikonických gigantů s pohnutým osudem.

Godzilla Vs. Kong má naplánovanou premiéru na 21. května 2020.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat