Ve filmu Deadpool 2 možná uvidíme bratra Profesora X

Naznačuje to nová fotka.

Ve druhém Deadpoolovi nám bude představeno několik nových postav (Cable, Dominino...) a možná se dočkáme další. A hodně velké.

Začalo se spekulovat o tom, že by v očekávané komiksovce mohl být k vidění Cain Marko alias Juggernaut.

V komiksu jde o téměř nezastavitelnou "mašinu", která je ale také nevlastním bratrem Charlese Xaviera/Profesora X.

A jak vůbec někoho napadlo, že by se na stříbrném plátně měl znovu ukázat Juggernaut? Napovídá to fotografie, která se objevila na Twitteru.


Je na ní herec (není to ale Jack Kesy, jak je mylně uvedeno v popisku), který má na sobě oblek, který se používá pro snímání pohybů do digitální podoby. Podobný oblek byl použit pro Colossuse (Andre Tricoteux a T. J. Storm) v prvním dílu

Ale tentokrát nejde o Colossuse, ale jinou mohutnou postavu a s ohledem na to, že se už před nějakou dobou objevily videa z konkurzu na blíže neurčenou roli, která ale hodně připomínala Juggernauta, dá se odhadovat, že bychom se skutečně mohli dočkat tohoto oblíbeného záporáka.

Mimochodem, společnost FOX nechala zmíněná videa stáhnout z internetu a stejně tak už není na Twitteru dostupná fotografie, o které je řeč. 

Zatím tedy není oficiálně potvrzeno, že uvidíme Juggernauta, ale zdá se to být jako reálnější a reálnější možnost. 

A pokud ho opravdu uvidíme, tak to snad dopadne lépe, než v případě Juggernauta (Vinnie Jones) z X-Men: Poslední vzdor (2006), který nebyl zpracován zrovna ideálně.

Deadpool 2 má premiéru 31. května příštího roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat