Komiksové střípky: V Avengers: Infinity War bude víc digitálních postav. Nečekaná fotka Thorova kladiva. Wonder Woman zakázána v Libanonu

Komiksové zajímavosti.

Je jasné, že film Avengers: Infinity War bude plný digitálních efektů. A také několika kompletně digitálních postav. Řeč je především o Rocket Raccoonovi, Grootovi (Vin Diesel) a Hulkovi (Mark Ruffalo). Ale nebudou zřejmě jediní. Alespoň to tak vypadá podle vyjádření představitele Kraglina Seana Gunna:

Sean Gunn jako Kraglin
"Můžu vám prozradit, že proces tvorby Rocketa je velmi podobný jako ve filmech Strážci Galaxie. Pokud něco, tak je ještě více pečlivý, protože je tam ještě více kompletně digitálních postav. V Guardians 2 tam byl celou dobu Baby Groot, ale většinou byl s jiným živými herci. V Avengers je několik jiných postav, které jsou digitálně vylepšeny a se kterými jsem byl v kontaktu, což udělalo daný proces o trochu více promyšlený."

Kraglin se podle všeho v Avengers: Infinity War  neobjeví, ale Sean Gunn hraje i Rocket Raccoona, respektive jsou snímány jeho pohyby (hlas mluvícímu mývalovi propůjčuje Bradley Cooper). Tím pádem Sean ví, co se na place děje a vypadá to, že kromě Rocketa, Groota a Hulka (Mark Ruffalo) uvidíme i další postavy stvořené z 0 a 1.

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018.

Bez kladiva ani ránu

Mnohem dříve a to 26. října tohoto roku se dočkáme komiksovky Thor: Ragnarok. A podle traileru to bude hodně velká pecka. Jednou ze zajímavostí v upoutávce bylo to, že Thor přišel o své kladivo Mjolnir.  Aktuálně ale režiséři Avengers: Infinity War bratři Russoové zveřejnili fotografii z natáčení, na které je zřejmě kněz, který Mjolnir drží. A něco takového se nevidí každý den.

SOUVISEJÍCÍ: SKVĚLÝ TRAILER NA FILM THOR: RAGNAROK

Není asi překvapením, že se Thorovo kladivo znovu objeví na scéně. Otázkou ale je, jak to bude vysvětleno.


Příspěvek sdílený The Russo Brothers (@therussobrothers),


Wonder Woman zřejmě bude jedním z nejlepších komiksových filmů posledních let, svědčí o tom recenze, ale zdá se, že diváci v Libanonu si ji neužijí. Ne oficiálně. K zákazu promítání filmu došlo pár hodin před uvedením v kinech a důvod je hodně ujetý. 


Gal Gadot pochází z Izraele a Libanon tento stát považuje za nepřátelský. Jen pro zajímavost, jiné filmy se sympatickou herečkou v zemi zakázány nebyly. Proč tolik vadí zrovna Wonder Woman, to asi vědí jen hlavouni, kteří stojí za stažením filmu z kin.
Zdroj: MoviePilot
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat