Wonder Woman je nejlépe hodnocenou komiksovkou. Nechytá se na ni Temný rytíř, Avengers ani Logan

Nečekané.

Už od chvíle, kdy se objevily první názory na komiksový film Wonder Woman, bylo jasné, že půjde o povedenou podívanou. A to se potvrdilo. Recenze v drtivé většině chválí a tvrdí, že jde o nejlepší film od DC. Některé dokonce hlásají, že tu máme nejlepší komiksový film vůbec.

SOUVISEJÍCÍ: NEJLEPŠÍ FILM OD DC OD DOB TEMNÉHO RYTÍŘE, HLÁSAJÍ PRVNÍ NÁZORY NA WONDER WOMAN

To jsou ovšem názory jednotlivců. Ale pokud se zaměříme na exaktní čísla, tak i v tomto případě Wonder Woman boduje. Dle serveru analyzujícím recenze RottenTomatoes má Wonder Woman 97 % pozitivních recenzí a pouze 4 % negativních.

A to je nejlepší výsledek ze všech komiksových filmů od DC a dokonce i od Marvelu. Takový Logan má 92 %, Iron Man se chlubí 94 %, Avengers 92 %, jeden z nejmilovanějších komiksových filmů Superman z roku 1978 má 93 % a opěvovaný Temný rytíř se pyšní 94 % pozitivních recenzí.

Trvalo to, ale společnostem DC a Warner Bros. se to konečně povedlo, natočily komiksový film, který není zklamáním. A bylo to potřeba, protože několik posledních projektů se nechlubilo zrovna skvostnými hodnoceními (nejlépe na tom byl Muž z oceli, který měl ne úplně oslňujících 55 % pozitivních recenzí).

Hollywood se dlouhou dobu bál svěřit režii letního komiksového blockbusteru ženě, ale očividně to byly obavy zbytečné. A stejně tak může fungovat film s ženskou hrdinkou, čemuž některá filmová studia také příliš nevěřila
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat