Nejlepší komiksový film od DC od dob Temného rytíře, hlásají novináři o Wonder Woman

Tentokrát DC zřejmě zabodovalo.

Wonder Woman možná není nejočekávanějším filmem od společností Warner Bros. a DC, ale jak to tak vypadá, měl by být. Aktuálně byla chystaná komiksovka promítnuta novinářům a ti nešetří slovy chvály:

"Wonder Woman je DC filmem, na který jsem čekal. Je vzrušující, inspirující, zábavný a má některé opravdu respekt budící akční scény,´ - Germain Lussier (io9)

"Gal Gadot je naprosto fenomenální jako Wonder Woman. Dává to neuvěřitelně dobře. Opravdu heroické světlo, které DCEU (rozšířené universum DC, pozn. redakce) zoufale potřebuje,´ - Alisha Grauso (Moviepilot).

"Miluji Wonder Woman. Připomíná mi Supermana Christophera Reevese, skutečný západní hrdina beze strachu nebo cynismu, což je nyní potřeba," - Mike Ryan (Uproxx)

"Wonder Woman je zatím nejlepším filmem DCEU. Srdce Diany ztvárněné Gal Gadot tomu dává sílu a přerod mystické příběhu na příběh ze 2. světové války funguje. Chris Pine jako Steve Trevor je mým nejoblíbenějším výkonem Chrise Pinea," - Eric Eisenberg (CinemaBlend)

"WONDER WOMAN je bezpochyby mým nejoblíbenějším DCEU filmem. Nechybí mu humor a srdce, což série zoufale potřebuje. Gadot a Pine jsou hodně okouzlující," - Kate Erbland (Indiewire)

"Samozřejmě, že první film od DCEU, který stojí za to, režírovala žena a hrála v něm žena. Došlo ti to, Hollywoode?" - Anna Klassen (Bustle)

"Jsem velmi rád, že Vám můžu dát vědět, že Wonder Woman je nejlepším filmem od DC od dob Temného rytíře. Nemůžu se dočkat, až ho uvidím znovu," - Silas Lesnick (Coming Soon).

Tak k tomu asi není co dodat. Wonder Woman je očividně něčím, co DC a Warner Bros. potřebovaly po chladném přijetí Suicide Squad (2016) a Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2015).

Film má premiéru 1. června.

Tušili jste, že se Wonder Woman povede?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat