Který záporák ze seriálu Arrow byl nejlepší? A jak se Oliver musí změnit v další řadě?

Stephen Amell se rozpovídal o Arrowovi.

Pátá řada Arrowa je za námi a nebyla vůbec špatná. Rozhodně byla výrazně lepší, než čtvrtá a to také díky působivému záporákovi jménem Prometheus (Josh Segarra). Ten patřil k těm nejlepším padouchům, které jsme zatím měli možnost vidět, ale který byl podle představitele Green Arrowa Stephena Amella ten úplně nej?

"Manu ve druhé řadě předvedl vynikající práci. O Joshovi tolik nepřemýšlím jako o záporákovi. Hlavně proto, že ho znám... Myslím, že Josh a Prometheus skvěle pasovali do jedné řady, ale pokud jde o ikoničnost, tak to je Deathstroke."

Asi nejste v šoku, že Stephen vsadil na Deathstrokea (Manu Bennett), ten je obecně považován za nejlepšího zloducha, který se v Arrowovi objevil. A zaslouženě, byl skvělý. Proto asi mnohým lidem udělalo radost, že byl součástí finále páté řady.

A pokud jde o šestou, tak v ní čekají na Olivera velké změny. A podle Stephena se mladý Queen bude muset sám změnit:

"Rád hraji postavu, která má chyby, zatím jsem s producenty o šesté řadě příliš nemluvil, ale s ohledem na to, že má teď tým... řeknu, že se Oliver potřebuje naučit to, že nemůže pokračovat sám nebo lidé změní kanál. Musí si na ně zvyknout."

To by asi měl. I když těžko říct, jak dlouho tenhle tým vydrží, v Arrowovi se jeho složení mění docela rychle.

Asi zbytečná otázka, ale kdo je váš oblíbený záporák z Arrowa?


Zdroj: Daily Mirror
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Deathstroke byl perfektní, ale mě se přesto líbil nejvíce Prometheus :)

    OdpovědětVymazat