Nový Hellboy bude temnější, děsivější a hororovější, slibuje scenárista

Co dalšího prozradil?

Před pár dny jsme se dozvěděli, že vznikne reboot Hellboye, který bude mít přístupnost R (do 17 let přístupné pouze v doprovodu dospělé osoby). Tím pádem se dá očekávat, že nový film bude mnohem drsnější než původní verze. A to potvrzuje i scenárista Andrew Cosby:

"Nemůžu mluvit o detailech týkajících se příběhu, které drží v současné chvíli pod pokličkou, ale můžu prozradit, že tohle bude temnější a více děsivá verze Hellboye. Neil (Neil Marshall, režisér filmu, pozn. redakce) říká od samého počátku, že chce překračovat hranici mezi hororem a komiksovým filmem, což velmi rád slyším, protože to bylo to, na co jsem se scénářem cílil a to samé skvěle udělal Mignola (Mike Mignola, autor komiksu, pozn. redakce) v případě komiksu. Upřímně, všichni pracují přesčas, aby převedli Mignolovu magii na stříbrné plátno. Scénář je hotov, ale práce pokračují, jak se posouváme kupředu a neustále se snažíme udělat to co nejlepším."

SOUVISEJÍCÍ: KDO BY SI MOHL ZAHRÁT NOVÉHO HELLBOYE?

To vůbec nezní špatně. Sice mi asi bude chybět humornější nádech původního Hellboye, na druhou stranu hororový styl k Hellboyovi také pasuje, takže proč ne.

Zatím není jasné, kdy se dočkáme premiéry, ale očividně se na filmu intenzivně pracuje, tím pádem by to nemusela být hudba vzdálené budoucnosti.

Bude Hellboyovi hororový styl slušet?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat