Zemřel herec z filmů Terminátor, Vetřelci nebo Titanic, Bill Paxton

Bylo mu 61 let.

Na konci roku 2016 a začátku roku 2017 odešlo hned několik hereckých hvězd. Pak se naštěstí situace uklidnila a smrt si dala pauzu, ale opět se bohužel ozvala. V 61 letech zemřel Bill Paxton. Příčinou byly komplikace během chirurgického zákroku.

Rodina herce vydala následující oznámení:

"S těžkým srdcem vás informujeme o tom, že Bill Paxton zemřel kvůli komplikacím spojeným s operací. Milující manžel a otec Bill začal svou kariéru v Hollywoodu prací na filmech na uměleckém oddělení a vytrval, aby měl význačnou kariéru napříč čtyřmi dekádami jako milovaný pracovitý herec a filmař. Billovu lásku k umění cítili všichni, kdo ho znali a jeho vřelost a nezdolná energie byly nepopiratelné. Žádáme, aby bylo respektováno přání rodiny týkající se soukromí, ve chvíli kdy budou truchlit nad ztrátou jejich milovaného manžela a otce."

Bill Paxton si skutečně vybudoval hodně působivou kariéru, měl role v kultovních filmech jako Terminátor (1984), nezapomenutelný byl ve Vetřelcích (1986), svůj komediální talent předvedl v Pravdivých lžích (1994) a určitě jste si ho všimli i v Titanicu (1997), což byl už čtvrtý film, na kterém pracoval s režisérem Jamesem Cameronem.

Jeho poslední prací byl aktuálně běžící seriál Training Day na motivy populárního filmu stejného jména z roku 2001.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat