Pobřežní hlídka: Do filmové verze míří sám velký David Hasselhoff

Jeho chlupatý hrudník je připraven do akce.

Seriál Pobřežní hlídka je kultovní. Ne snad, že by měl skvělý příběh, extrémně talentované obsazení nebo jakékoliv jiné běžné pozitivum, ale taková přehlídka hezkých těl se prostě jen tak někde nevidí (a speciálně ne ve chvíli, kdy zpomaleně běží po pláži) a tak se z projektu stala legendární záležitost.

Dočkala se spin-offu, televizních filmů, ale na celovečerní film si musela počkat. Už je ale v přípravách a to s velmi zajímavými herci. Na stříbrném plátně uvidíme například svalovce Dwaynea Johnsona, hezouna Zaca Efrona, krásku Alexandru Daddario (která si s Dwaynem zahrála v San Andreas) nebo exotickou fešandu Priyanku Chopru.

Ovšem, zatím nebylo jasné, zda dojde na cameo Davida Hasselhoffa, který byl hlavní hvězdou původní verze. Poté se ale jeho kariéra nevyvíjela zrovna oslnivým směrem (pokud tedy za profesní úspěch nepovažujete to, že vás natočí na letišti ožralého jako "dogu").

Je to tady, je to tady, oficiálně bylo potvrzeno, že Davida v 19. května 2017 uvidíme v oranžových trenkách a s plovákem (nebo jak se ta podivná věc jmenuje).

Režii filmu dostal na starost Seth Gordon, který natočil komedii Šéfové na zabití (2011) a očekává se, že Pobřežní hlídka bude v podobném stylu, tedy drsná košilatá komedie.

Těšíte se na Davida?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat