NBC nedá pokoj, do rodinky seriálů Chicago přidává Chicago Law

A je to oficiální.

Je to jen pár dnů, co bylo oznámeno, že NBC přemýšlí o rozšíření rodinky seriálů Chicago, do které spadají hasičské Chicago Fire, policejní Chicago P.D. a zdravotnické Chicago Med o dalšího člena Chicago Law.

Oficiální potvrzení ale chybělo. To se nyní změnilo, NBC skutečně pracuje na dalším projektu s nálepkou Chicago. Jeho duchovním otcem je opět Dick Wolf, který má s NBC velmi dobré vztahy, však pro ně dal dohromady jinou veleúspěšnou podívanou Zákon a pořádek.

Jedna z manažerek NBC Jennifer Salke poznamenala:

"Dick Wolf vytvořil některé z největších hitů v historii NBC, včetně Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti a aktuálně běžící dramata Chicago Fire, P.D. a Med. Universum Chicago bude pokračovat v růstu a my aktivně pracujeme na Chicago Law."

Jde zatím o pracovní název, takže se můžeme změnit, i když i tahle verze je použitelná a něco mi říká, že seriál dorazí na obrazovky právě pod tímto označením. Ale samozřejmě nejsem vědma.

Aktuálně není známo, kdy se dočkáme premiéry, ale jelikož už se na seriálu pracuje, tak není nepředstavitelné, že by to mohlo být během příští televizní sezóny, případně v průběhu zimní pauzy.

Skoro by se chtělo říct, že v blízké budoucnosti na NBC nepoběží nic jiného, než projekty s označením Chicago. Ostatně, někteří si z toho dělají legraci už teď, například stránky Funny Or Die, které nabídly promo na fiktivní seriál Chicago Santiation o popelářích.

Jste rádi, že bude další seriál Chicago nebo je jich podle vás už dost?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat