Je představitel seriálového Flashe naštvaný, že si postavu zahraje ve filmu zahraje někdo jiný?

Mrzí to Granta Gustina?

Zatímco Marvel se (k mé radosti) snaží, co nejvíce propojovat svůj filmový a televizní svět, tak DC Comics jde opačnou cestou. Proto také seriálového Flashe ztvárňuje Grant Gustin, ale ve filmu, který se objeví 23. března 2018 si ho zahraje Ezra Miller.

Ezra Miller
Člověk by si tak mohl říct, že to Granta Gustina mrzí. Možné to je, ale rozhodně to nedává najevo. A dokonce se rozhodl reagovat na zprávy, že je kvůli tomu naštvaný:

"Dobře lidi. Nesnáším, když se musím obhajovat, věřím, že to obvykle není nutné. Speciálně na Internetu. Ale tentokrát musím, protože je tu spousta lidí, kteří o mně říkají věci, které nejsou pravdivé. Plně podporuji Ezru Millera jako Barry Allena a Flashe ve filmovém universu DC. Nikdy jsem se s ním nesetkal, ale myslím, že je fantastický a zajímavý herec. Chtěl bych si zahrát Barryho Allena ve filmu? Jistě. Miluji tuhle postavu a změnila můj život a doufám, že natáčení filmů a seriálů bude něco, co se mi snad poštěstí dělat po zbytek života. Dal jsem like k některým vzkazům na Twitteru od fanoušků, kteří mi vyjádřili podporu a prohlašovali, že by mě rádi viděli ve filmu. Ne ke vzkazům, které "hanily" Ezru. Takové chování netoleruji (speciálně na internetu) a určitě se ho nezúčastňuji. Nemůžu se dočkat, až uvidím všechny filmy DC naplánované na další roky. Jsem fanoušek a bude to skvělé. Je mi trapně, že tohle musím dělat, ale tohle jsou mé upřímné myšlenky. Všichni buďte v pohodě a milí." 

Jak dal Grant najevo, rád by se objevil i v kinech, ale nemá problém s tím, že filmového Flashe ztvární někdo jiný. A nelíbí se mu, když to o něm někdo tvrdí. Ale holt si bude muset jako celebrita zvyknout, že se takové věci stávají.

Mimochodem, co si o tom, že v televizi a ve filmu budou hrát Flashe různí herci, myslí Ezra?

"Je to skvělé! No tak, my jsme Flashové! Jsou to paralelní vesmíry! Grant Gustin je Flash A já jsem Flash, nevidíte? Je to Horizont Události, překročili jsme to, baby! Grant a já jsme v pohodě, budeme závodit, bude to skvělý. Jako tomu bylo v případě Jaye Garricka a Barryho Allena."

Seriálový Flash aktuálně řádí na obrazovkách, filmový, jak už bylo řečeno, se do kin podívá v březnu 2018.

Líbilo by se vám, kdyby Flashe hrál ve filmech i seriálech stejný člověk nebo je lepší, když DC drží obě universa oddělená?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Tak každého asi naštve, když bude film s Flashem bez Flashe. Přirovnal bych to asi k situaci, kdyby pro další filmy Marvel přeobsadil Tonyho Starka... Uvidíme, zda to bylo dobré rozhodnutí ho pro film přeobsadit..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já osobně preferuji přístup Marvelu, kdy propojuje filmový i televizní svět, nevím proč se tomu DC tak brání.

      Vymazat