Živí mrtví: Která epizoda je podle recenzentů nejhorší?

Jaký díl se líbil kritikům nejméně?

Možná vás to překvapí, možná ne, ale nejhůře hodnoceným dílem The Walking Dead je podle serveru Rotten Tomatoes letošní poslední epizoda  nazvaná Start to Finish.

Rotten Tomatoes sdružuje recenze různých autorů a aktuálně má zimní finále jen 32 % pozitivních recenzí. Konkrétně je k dispozici 22 recenzí a z toho je pouze 7 pozitivních a zbývajících 15 negativních.

Novinářům se nelíbilo několik věcí, ve stručnosti by se to ale dalo shrnout tak, že v epizodě, která měla být bombastická, se toho vlastně nic moc nestalo. Další výtky směřují k tomu, že spousta postav neměla prostor a nadšení nevyvolalo ani to, že scéna, ve které byl poprvé zmíněn Negan (Jeffrey Dean Morgan), nebyla k vidění po titulcích, ale až během vysílání jiného seriálu stanice AMC Into the Badlands (recenze).

PODOBNÉ ČLÁNKY: PĚT VĚCÍ, KTERÉ NÁS ZKLAMALY NA LETOŠNÍ POSLEDNÍ EPIZODĚ THE WALKING DEAD

Pokud jde o hodnocení diváků, tak ti jsou mnohem tolerantnější (alespoň podle jejich hodnocení na serveru IMDb). Udělili hodnocení 8,2/10. Na druhou stranu, ne všichni byli tak nadšení, objevují se výtky jako "příliš mnoho lidí, ne dost zombíků" nebo "nic zajímavého se v dané epizodě nestalo".

Shrnuto, ne všichni byli z daného dílu zklamaní, ale nevyvolal takové nadšení, jak se doufalo. Tak snad nám napraví chuť devátá epizoda, která by měla být podle tvůrců jednou z největších (celý článek). Uvidíme ji 14. února.

Jak se (ne)líbilo letošní finále vám?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Teď jsem z toho zmatený. Ta scéna, ve které byl zmíněn Negan přeci byla hned po titulcích. Půl hodiny po odvysílání epizody na AMC jsem tu epizodu shlédl online bez titulků a ta scéna tam po titulcích byla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já upřímně nevím, kdy poprvé běžela v USA, ale tohle se objevilo ve stížnostech na aktuální díl :))

      Vymazat