American Horror Story: Potvrzena další řada

To je ale "překvapení."

American Horror Story: Hotel je v plném proudu a sledovanost je velmi dobrá, takže asi nikoho nezaskočí, že zástupci stanice FX oznámili vznik šesté řady. Ta zatím nemá jméno, ani přesné datum premiéry. Ví se jen, že odstartuje někdy na podzim příštího roku.

Šéf FX John Landgraf samozřejmě chválí, jak jen může:

"S šestým přírůstkem do série příští rok se American Horror Story bezpochyby stává jedním ze seriálových mezníků. Od Vražedného domu přes Hotel, AHS je průkopníkem nové televizní formy a stejně tak nejsledovanějším seriálem stanice FX - a navíc posouvá každou myslitelnou hranici kreativní znamenitosti a odvahy."

Otázkou zůstává, zda se vrátí i Lady Gaga, která se představila v aktuální sérii Hotel. Jeden z duchovních otců seriálu Ryan Murphy ji oslovil s nabídkou, aby se objevila i v další řadě, ale zpěvačka/herečka zatím nekývla. Stejně tak se netuší, o čem další série bude, ale nepochybuji o tom, že tvůrci vyrukují s dalším pěkně ujetým námětem.

Pokud se bavíme o sledovanosti, tak přestože mnozí vykřikovali, že bez Jessicy Lange nebude American Horror Story to pravé ořechové, tak k obrazovkám neusedá výrazně méně diváků, než v případě předchozích řad (premiéra byla dokonce druhou nejsledovanější ze všech sérií American Horror Story). Ukazuje se tak, že seriál nestojí jen na jedné herečce.

Jak se vám líbí aktuální řada? A o čem by mohla být další?

Zdroj: TVline

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat