Živí mrtví: Záporáka Negana si zahraje skvělý herec

Kdo ztvární ikonického padoucha? POZOR, SPOILERY!!!

Už dlouho se mluví o tom, že by se měl v Živých mrtvých v blízké budoucnosti objevit záporák Negan. Ten patří k nejoblíbenějším padouchům, které komiksová předloha nabízí a spekulovalo se o několika hercích, kteří by ho mohli ztvárnit (naposledy přišla řeč na Garreta Dillahunta).

Dohadům je konec, Negan našel svého představitele a bude jím skvělý Jeffrey Dean Morgan. A asi málokdo nebude souhlasit s tím, že jde o výtečnou volbu. Tomuto charismatickému herci nechybí talent, ale také má dobrou fyzičku na máchání basebalovou pálkou.

Pokud jde o komiksové role, tak Jeffrey není žádný zelenáč, určitě si ho pamatujete z filmu Strážci - Watchmen. A ani tam nebyl zrovna milý a jemný typ.

Očekává se, že se Negan objeví na konci šesté řady s tím, že více prostoru dostane v sedmé sezóně, kde pořádně zatopí hlavním hrdinům. Není asi třeba připomínat, že v komiksové předlohe to byl právě Negan, kdo zavraždil Glenna (Steven Yeun).

Je tak otázkou, zda k tomu dojde i v seriálové podobě. Zatím není jasné, zda je Glenn skutečně mrtvý nebo ne. No rozhodně by bylo odvážnou volbou nechat Glenna přežít s tím, že mu Negan za pár dílů rozmašíruje hlavu svou milovanou basebalovou pálkou Lucille.

Co na výběr herce říkáte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat