Vynikající (a pěkně drsný) sitcom Naprosto dokonalé se konečně dočká filmové podoby

Pokud jste seriál neviděli, okamžitě to napravte.

Britský sitcom Naprosto dokonalé/Absolutely Fabulous jsme měli možnost vidět naposledy před třemi roky, kdy se objevily tři speciální díly u příležitosti 20. výročí od premiéry. A už hodně dlouhou dobu se mluví také o filmu. 

Ten by si jistě všichni fandové drsného politicky nekorektního humoru přáli. Dobrá zpráva, dočkají se. Dokonce už padla první klapka. Natáčet se bude sedm týdnů a to v domovské Velké Británii a Francii. 

Další věcí, která vás jistě potěší je, že se vrátí nejen představitelky ústředních rolí, tedy Jennifer Saunders a Joanna Lumley, ale i zbytek původního obsazení. 

Jennifer Saunders také dohlédne na scénář, režii pak dostala na starost Mandie Fletcher, která pracovala i na seriálu. Prostě a jednoduše, film bude v rukou staré gardy, což je vynikající zpráva. Naštěstí nebyl za kameru dosazen nějaký nezkušený videoklipař, který by s prominutím celovečerní verzi "zprasil". 

Jennifer Saunders poznamenala:

"Jsem nadšená a vzrušená, že se konečně začalo točit. Všichni bereme naše léky a doufáme v to nejlepší."

Pokud jde o zápletku, tak si hlavní hrdinky Edina a Patsy stále užívají života plnými doušky, paří, "chlastají jako duhy", občas to říznou nějakou drogou, rozhodně nemají v plánu se zklidnit. Jenže během jedné party způsobí pěkný poprask, což média propírají horem i dolem. Nakonec se tak dámy rozhodnou, že uprchnou na Francouzskou riviéru. 

Těšit se prý máme také na hromadu cameo rolí prvotřídních celebrit z herecké, hudební i módní branže. 

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo. 

Pamatujete si seriál Naprosto dokonalé? Těšíte se na film? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat