The Walking Dead naživo, během akce ZombiCon byl jeden člověk zabit a čtyři zraněni

Na oblíbené akci došlo ke střelbě.

Už nějakých deset let se každý rok pořádá oblíbený ZombiCon, na který dorazí tisíce lidí namaskovaných jako živí mrtví (a samozřejmě se každý snaží vypadat, co nejlépe, i když v tomto případě je lepší výraz nejhůře), probíhají různé doprovodné akce, prostě a jednoduše, fanoušci zombíků si na Floridě užijí spoustu hnijící srandy.

Tento rok se to ale dost zvrhlo, když chvíli před koncem ZombiConu začal neznámý pachatel střílet do davu, což vyústilo v paniku a ulicemi města Fort Myers prchala hromada lidí v kostýmech oživlých mrtvol.

Bohužel, střelba se neobešla bez následků, jeden dvacetiletý vysokoškolák byl zabit a další čtyři lidé zraněni (respektive pět, ale jeden člověk odmítl ošetření). Podle aktuálních informací není žádné ze zranění smrtelné.

Motiv činu zatím není známý a pachatel je navíc na útěku. Ovšem, policii by mělo pomoci to, že hromada lidí natočila střelbu na mobilní telefony.

I tak ale může být identifikace střelce komplikovaná, protože hromada ze zhruba 20 tisíc návštěvníků u sebe měla zbraň (falešnou) jako součást svého převleku.

Vsadím se, že dříve nebo později (spíše dříve), někdo vyrukuje s tím, že za to může násilí ve filmech/seriálech/videohrách. Určitě dojde řeč na hitové Živé mrtvé, kteří lákají k obrazovkám miliony diváků a co si budeme povídat, jsou hodně brutální.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat