Něco pro zasmání, reportér zpovídal fotbalistu, aniž by si všiml nahých spoluhráčů v záběru

Dámy, něco pro vás. NEVHODNÉ PRO MLÁDEŽ!!!

Živé vysílání má své kouzlo, ale taká svá rizika. Někdy jsou to ožralové, kteří nesrozumitelně mumlají směrem k reportérům, jindy frajírci, co si myslí, že dělat ksichty před kamerou je hrozně "cool", ovšem to, co se přihodilo během rozhovoru reportérovi Albertu Breerovi je trošku pikantnější. 

Albert se vydal do šaten, aby si promluvil s jedním z hráčů o tom, jak se cítí po úspěšném zápase proti týmu Buffala. Klasická sportovní reportáž, kterých vídáme denně několik. Tedy, až na to, že si nikdo ze štábu nevšiml (nebo všimnout nechtěl), že na pozadí (není to dvojsmysl) prohánějí další hráči amerického fotbalu, kteří netušili (nebo jim to bylo jedno), že je natáčí kamera a tak se v šatně vesele promenádovali tak, jak je příroda stvořila. 

Diváci si díky tomu užili nejen jistě velmi informativní rozhovor s hráčem amerického fotbalu Adamem Jonesem, ale také měli možnost spařit několik odhalených zadnic a v jednom případě i "šulina".

Nám něco podobného přijde asi vtipného, ale hádám, že u amerických obrazovek některé citlivější dámy omdlévaly nebo rovnou upadaly do kómatu. Jistě si vzpomínáte na to, jaký skandál propukl, když Janet Jackson vykoukla bradavka. Co teprve, když se v televizi objeví nahé zadky a černošský penis. To je prostě Sodoma Gomora. 


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat