Už se popraly? Herečky ze seriálu Dobrá manželka se obviňují ze lži

Jen aby si nevyškrábaly oči a nevytrhaly vlasy.

Není ničím výjimečným, že se na pracovišti potkáme s někým, koho nemáte zrovna v lásce (rozumějte, daného člověka bychom nejraději shodili ze schodů nebo do výtahové šachty) a samozřejmě to platí i pro seriálovou branži.

Prostě se stane, že si dva herci nesednou, ale i tak spolu musejí vydržet a tvářit se, že se mají hrozně rádi. Podobně na tom prý byla představitelka hlavní role v seriálu Dobrá manželka Julianna Margulies a herečka Archie Panjabi.

Bylo veřejným tajemstvím, že se tyhle dvě dámy nemusejí. Vlastně to prý bylo tak intenzivní, že nebyly schopny se objevit v jedné scéně. Dokonce ani závěrečný moment Panjabi v seriálu nebyl dostatečným důvodem, aby se dámy (alespoň na chvíli) usmířily a každá nakonec natočila svou část zvlášť.

Ale přestože už herečky nepracují na stejném projektu, očividně si nedají pokoj. V rozhovoru pro server Vulture Julianna trvala na tom, že mezi ní a Archie žádný spor nebyl:

"Kdo to tvrdí? Je to jen drb. Vím, že se na to ptali Roberta Kinga (tvůrce seriálu, pozn. redakce). Ale je mi líto, není tu žádný příběh... Mám dojem, že se o tom mluvilo a bylo to zodpovězeno. Mám pocit, že lidé jen rádi pomlouvají a vymýšlejí si něco, co neexistuje. Z mé strany tu nebyla žádná nevraživost. Je to nepříjemné, protože by mě zajímalo, co by se dělo, kdyby to byli dva muži a jeden by zjistil, že druhý ojíždí manželku jeho nejlepšího kamarád, jestli by se tomu věnovala stejná pozornost, víte, co tím myslím, že?" 

Já si tedy nejsem úplně jistý, co tím myslí, ale dobře. Julianna se vyjádřila i k oné neblaze proslulé závěrečné scéně, ve které byli použiti dubléři:

"Bylo to natočeno tak, jak si to žádal Robert a také příběh. Je také nutné si uvědomit, že tu byl problém s tím, že musela natáčet jiný pořad jménem The Fall. Já udělala to, co po mně Robert chtěl a udělala jsem to ráda."

Herečka se tedy odvolává na to, že v dané době Archie natáčela jiný seriál. Ovšem, tady je kámen úrazu, Panjabi se k tomu vyjádřila na Twitteru:

"The Fall se ještě ani nenatáčel a já byla v New Yorku připravena natočit danou scénu."

Jinak řečeno, Panjabi obvinila Juliannu ze lži. Tak, pokud tam nebyla nevraživost do této chvíle, teď se zřejmě objeví.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat