Chystá se nejšílenější reality show. Lidi v ní pohřbí zaživa

Stanice A&E  plánuje na Halloween hodně ujetou podívanou.

Zatímco u nás se během "Dušiček" zapalují svíčky na hrobech zesnulých, v USA jde o hodně populární svátek, kdy se lidé oblékají do kostýmů, děti obíhají sousedy a žebrají bonbony a probíhají různé večírky, kde lidé v podivných převlecích chlastají jako "duhy". 

V danou dobu se také televizní stanice snaží přinášet tématicky stylizované pořady, jako jsou horory, thrillery a různé speciály. To má v plánu i kanál A&E. Ten ovšem připravil pořad, který je jedním z kandidátů na největší ujetost roku. 

Řeč je o pořadu Fear: Buried Alive, který bude vysílán živě a potrvá dvě hodiny. A o co půjde? Jednoduše o to, že bude trojice lidí zavřena do rakve a "pohřbena". No řekněte sami, to bude sranda k popukání. 

Je to popisováno jako experiment, který má pomoci několika jedincům překonat jejich největší strach. Ale co si budeme povídat, tvůrci pořadu určitě doufají, že dané osoby budou v rakvích vřískat, panikařit a šílet. Ono by asi nebylo zrovna skvěle sledované to, kdyby dvě hodiny někdo v klidu ležel v rakvi. 

Protože půjde o živé vysílání, tak si stanice musí pohlídat, aby nedošlo k něčemu nečekanému (například, že by někoho "klepla pepka"), takže trojice účastníků bude pečlivě monitorována a neustále budou na dálku kontrolovány jejich životní funkce. 

Do Fear: Buried Alive budou také přizváni konzultanti, kteří popíši psychologické aspekty spojené s podobnou situací. Přijde například psycholožka Dr. Margee Kerr, která se specializuje na výzkum strachu. Ovšem, pozván byl i režisér Hostelu Eli Roth a u toho si nejsem jistý, jestli je zrovna kovaný v oboru psychologie. Ale zase pravda, se strachem má své zkušenosti. 

Pokud vás tedy zápletka zaujala, tak pořad poběží na A&E 28. října. Co si o podobném nápadu myslíte? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat