Deadpool & Wolverine: Tři věci, které jste v traileru asi přehlédli. A které dvě postavy budou mít větší roli, než se čekalo



Tušíte?

Je to jen pár hodin, co se objevil druhý (a skvělý) trailer na Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) a samozřejmě byl napěchován různými pomrknutími na fandy alias Easter Eggs. A přestože věříme, že jste velmi všímaví, možná vám něco uniklo. Nás například zaujala přítomnost některých postav, které jsem už nějakou dobu neviděli. 

Ve scéně, ve které je k vidění obří helma (a lebka) Ant-Mana se mihly postavy, z jejichž účasti máme velkou radost. Byl to teleportující se Azazel (Jason Flemyng), který je mimochodem otcem Nightcrawlera (a ve filmovém světě také Mystique, v komiksovém je Mystique rodičem Nightcrawlera).

Ve stejné scéně jsme se pak dočkali i skvělé Lady Deathstrike (Kelly Hu), která zatápěla Wolverinovi (Hugh Jackman) v X-Men 2 (2003). Tohle je velké (a milé) překvapení, protože se o její účasti neobjevovaly žádné výraznější spekulace a její účast jsme tedy nečekali, ale jsme za ni velmi rádi.

Z X-Men: Poslední vzdor (2006) se pak zřejmě vrátí Callisto (Dania Ramirez), respektive jedna z postav tak vypadá, ale úplně jistí si nejsem. Ovšem, pokud se dočkáme i jí, nebudeme protestovat, zatím její potenciál nebyl úplně využit.

Kromě toho je tu jiná informace a to, že X-23 (Dafne Keen) a Gambit (Channing Tatum), u nichž se věřilo jen v cameo, nakonec mají mít údajně mnohem výraznější roli, než se předpokládalo. Jednoduše, nepůjde jen o to, že by se na plátně mihli, ale více promluví do příběhu. 

Zdroj: Daniel Richtman, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat