Felicity už nebude otravná jako osina v zadku, slibuje tvůrce seriálu Arrow

Ještě, že tak.

Budu gentleman a řeknu to velmi jemně. Už od počátku vysílání seriálu Arrow byla postava Laurel (Katie Cassidy) fanoušky poněkud neoblíbená. Ale co, žádné chození kolem horké kaše, mnoho lidí ji nesnášelo a já se jim nedivím. Byla otravná, pro děj ne zrovna důležitá, její chování bylo často nesnesitelné, bylo hodně těžké si k ní vytvořit pozitivní vztah.

Postupem času se ale scenáristé zasloužili o to, že její roli přebrala Felicity (Emily Bett Rickards). Z původně roztomilé hláškující šprtky se vyklubala žárlivá, nepříjemná osina v zadku, která neustále poučovala a komandovala. Tvůrcům se hodně rychle povedlo udělat z velmi oblíbené velmi neoblíbenou postavu.

Producent seriálu Marc Guggenheim prozradil, že bylo záměrem to, že Felicity nebude ve třetí řadě zábavná. A nebyl to dobrý krok, její popularita spadla rychleji než kalhoty puberťáka před prvním sexem. Naštěstí Guggenheim slíbil, že ve čtvrté řadě se situace změní a obrýlená blondýnka se vrátí v plné síle:

"Je k popukání. V každém případě pro ni píšeme vtípky, ale také se jí podařilo najít humor v dialozích, které původně humorné být neměly."

Podle Marca bude Felicity ve formě, takže nezbývá než doufat, že nekecá, protože ještě pár dílů, ve kterých by Felicity kvíkala kvůli Oliverovi (Stephen Amell) a pár lidí by to asi psychicky neuneslo a vyhodilo televizi/monitor z okna. Zavřeného.

Čtvrtá řada seriálu Arrow startuje už zítra. Těšíte se na ni?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat