Hra o trůny: Začne šestá řada až v květnu?

Vypadá to tak.

Jsme zvyklí na to, že Hra o trůny startuje buďto na konci března (třetí řada začala 31.) nebo během dubna (nejpozději zatím odstartovala první sezóna, která měla premiéru 17. dubna). Ale tentokrát tomu možná bude jinak. HBO sice neoznámilo konkrétní den, kdy má v plánu premiéru šesté řadu, ale zveřejnilo data premiér jiných projektů a to novinky Vinyl a dalších řad seriálů Girls a Počtyřech.

Vinyl začne 14. února, zbývající dva seriály o týden později a skončí 17. dubna, respektive 24. dubna. A právě Vinyl bude vysílán v neděli v devět hodin, což je obvyklý čas, kdy běží Hra o trůny.

Tím pádem je tu tedy možnost, že Game of Thrones bude vysílaná buďto v jiný den (nebo minimálně první epizoda), o čemž se dá pochybovat nebo odstartuje až po konci Vinylu. Tedy 24. dubna, v den, kdy se budou loučit Girls a Počtyřech.

Ovšem, ani to nezní moc pravděpodobně, protože Hra o trůny byla obvykle vysílána ve stejný den jako seriály Viceprezident(ka) a Silicon Valley, ne Girls a Počtyřech. Navíc, stanice má ve zvyku nechávat týdenní pauzu mezi finále a premiérou seriálů. Mluvíme tu tak o tom, že by Game of Thrones začala nejdříve prvního května.

Samozřejmě, existují varianty, v nichž bychom se premiéry dočkali dříve, ale podle serveru Huffington Post je to nepravděpodobné a faktem je, že by bylo překvapivé, kdyby HBO výrazněji překopalo své vysílací schéma. Spíše se dá počítat s tím, že Hra o trůny začne později než je zvykem.

Pokud jde o vyjádření zástupců stanice, tak ti nejsou moc sdílní, v současnosti nechtějí prozradit datum premiéry a nehodlají se vyjadřovat k tomu, zda Vinyl, Girls a Počtyřech jakkoliv ovlivní start šesté řady Hry o trůny.

Jen pro připomenutí přehled premiér jednotlivých řad:

1. řada - 17. dubna
2. řada - 1. dubna
3. řada - 31. března
4. řada - 6. dubna
5. řada - 12. dubna

Vydržíte to? Ne, že byste měli na výběr.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat