V seriálové Hostelu se objeví špičkový herec. A tvůrci chtějí druhou řadu Fallout co nejdříve


Seriálové střípky.

Trilogie Hostel nebyla uměleckým dílem, ale pro milovníky slasherů to byla lahůdka plná krvavých a brutálních momentů skoro na úrovni parodie. Své fanoušky si tedy našla a ti určitě ocení i to, že vzniká seriál. 

Co je ovšem překvapením, že hlavní roli série, která má být zmodernizovanou podobou původních filmů, se objeví držitel mnoha cen (nominovaný i na Oscara) herec Paul Giamatti

Ten se v minulosti nechal slyšet, že by se rád zapojil do hororového projektu a nyní má šanci. O sérii toho ale zatím nic moc nevíme, jen to, kdo se ujme ústřední role a že jedním z tvůrců bude duchovní otec filmového Hostelu Eli Roth. Kdy a kde seriál uvidíme, to zatím není jasné. 

Fallout? Co nejdříve

První řada videoherního seriálu Fallout sice nebyla hororem, ale krvavá byla. A navíc povedená, takže se jistě mnoho z nás těší na druhou řadu a dobrá zpráva, jeden z tvůrců Graham Wagner prohlásil následující:

"Váhám s tím, abych vám prozradil datum, protože by to někdo vytrhl z kontextu a žilo by to na Redditu asi rok. Ale jdeme do toho tak rychle, jak je to jen možné a spoustu náročných věcí máme připravených už z první řady. Máme kulisy, máme prostředky, speciální efekty, to vše je už připraveno. V případě téhle řady se pouštíme do práce. Šlápneme na plyn, aby tu byla druhá řada tak rychle, jak je to jen možné."

My jsme jedině pro, první řada nás skvěle pobavila.

Zdroj: FearHQ, THR, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat