The Killer's Game: Nádherně ujetý a krvavý trailer na zabijácký film s Davem Bautistou v režii Scorpiona z Mortal Kombat


 To bude jízda.

Znáte takové ty záměrně béčkové filmy, které jsou plné krve, přepálených akčních scén a suchých hlášek, ale i když byste nad nimi měli ohrnovat nos, nemůžete si pomoci a užíváte si je? Tak přesně tak vypadá novinka The Killer's Game, ve kterém chce nájemný zabiják (Dave Bautista) ukončit svou kariéru poté, co zjistí, že je nevyléčitelně nemocen. A ukončit kariéru znamená, že požádá své kolegy z branže, aby ho zabili. Ovšem, následně se ukáže, že došlo k omylu a on nemocný není. Ovšem, zabijácká hra už se rozjela a nejde jen tak zastavit.

Trailer nabízí hromadu zábavných a over the top akčních scén, překvapivé množství hvězd, očividný nadhled a velmi svižné tempo. A to si my necháme líbit. Mimochodem, obsazení potěší nejen fandy marvelovek, ze kterých sem zamířilo hned několik herců, ale také třeba filmů Mortal Kombat, režie se totiž ujal J.J. Perry, který si zahrál Scorpiona ve druhém filmu Mortal Kombat (1997).

Datum české premiéry bohužel zatím stanoveno nebylo, americká proběhne 13. 9. 2024.


Zdroj: Lionsgate Films (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat