Thunderbolts prý budou pokračováním Black Widow. A Venom bude chtít zabít desetiletého Petera Parkera

Komiksové střípky.

Jistě je spousta z nás zvědavých na týmovku marvelovských antihrdinů Thunderbolts (premiéra 1. 5. 2025) s tím, že je ale s ohledem na to, že v centru dění bude hromada postav z různých projektů, nebylo úplně jasné, jestli půjde o více samostatných projekt, nebo volné pokračování některé z marvelovek. 

Zdá se, že platí druhá možnost, znalec branže Alex Perez přišel s tvrzením, že Thunderbolts úzce naváže na Black Widow (2021) s tím a to ve stylu toho, jak byli propojeni druhý a třetí Captain America

Tak uvidíme, jak to bude fungovat.

Zápletka třetího Venoma

O příběhu Venom: Poslední tanec (premiéra 24. 10. 2024) toho zatím moc nevíme, ale nyní se objevily zprávy, že bychom mohli být svědky toho, že Venom (Tom Hardy) bude chtít zabít desetiletého Petera Parkera, aby se vyhnul tomu, co potkalo jeho varianty z jiných vesmírů a to porážka z Parkerových rukou. Nakonec se ale tahle dvojka spřátelí. 

Venom ovšem bude muset čelit spoustě protivníků a to skupině symbiontů, jejímiž členy budou Jury nebo Toxin. Kromě toho mu půjde po krku Orwell Taylor (Chiwetel Ejiofor), syn jedné z obětí Carnage (Woody Harrelson). 

Nutno ale připomenout, že zprávy pocházejí z údajného úniku oficiálního příběhu, ale to samozřejmě Sony nepotvrdilo. 

Zdroj: Austin Medeiros, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat