The Boys: Jak je možné, že ve čtvrté řadě uvidíme postavu, která zemřela?


 Vysvětlení najdete v komiksu. POZOR, VELKÝ SPOILER!!!

V létě (13. 6. 2024) se dočkáme čtvrté řady The Boys / Banda a už jsme si mohli užít několik upoutávek a dalších materiálů a možná vás zarazilo, že se v nich objevuje i jeden ze členů "hrdinského" týmu The Seven Black Noir s tím, že ho ve třetí řadě zabil Homelander (Antony Starr). 

SOUVISEJÍCÍ: POSTAVA HERCE Z GEN V, KTERÝ TRAGICKY ZEMŘEL PŘEOBSAZENA NEBUDE

Jak je tedy možné, že bude k vidění v další řadě? Je to pravděpodobně z toho důvodu, že Black Noir alias Earving (Nathan Mitchell / Fritzy-Klevans Destine) zemřel, ovšem tvůrci se budou inspirovat u komiksové předlohy (od které se někdy vcelku výrazně odklání) a druhý Black Noir bude ZNOVU VARUJEME PŘED SPOILEREM!!! klonem Homelandera (nicméně, ve scénách, kdy bude mít masku ho bude dál ztvárňoval Mitchell).

V komiksu Black Noira vytvořila společnost Vought, aby zasáhl v případě, že se Homelander utrhne ze řetězu a ano, to se mu stává často, ale problémem je to, že sám druhý Black Noir začal páchat hodně divoké věci a aby toho nebylo málo, dělal to v převleku ze Homelandera. 

Zdá se tedy, že zatímco v případě prvního Black Noira šli seriáloví tvůrci vlastním směrem, v případě druhého by se mohli držet komiksu. A pokud ano, pak to pro Homelandera nevypadá dobře, ale víc neřekneme...

Zdroj: Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat