Původně neměl mít Daredevil: Born Again nic společného se sérii z Netflixu. Bude série Nova? A jak dlouhý bude třetí Deadpool


Komiksové střípky.

Nedávno jsme zjistili, že Marvel nebyl spokojen s tím, jak vypadal seriál Daredevil: Born Again a došlo tak k výrazným přetáčkám. Výraznějším, než je obvyklé. A už teď je možné tvrdit, že je to dobře, protože představitel Kingpina Vincent D'Onofrio prozradil následující:

"Původně to nemělo vůbec odkazovat [na původní seriál], ale nyní to odkazuje výrazně."

A asi se shodneme na tom, že ignororovat výtečný seriál Daredevil od Netflixu by bylo velmi nepovedené rozhodnutí. 

Premiéra první devítidílné řady je naplánována na březen příštího roku.

Nova bude, či nebude?

Už dlouho se řeší to, jestli se dočkáme projektu s marvelovskou postavou známou jako Nova. Mluvilo se o filmu, mluvilo se o seriálu, mluvilo se o speciálu, ale zatím se nic pořádného neděje. Nicméně podle znalce branže Daniela Richtmana se seriálová verze začne natáčet už letos a podle všeho to vypadá, že v centru dění nebude asi nejznámější nositel tohoto jména Richard Rider, ale novější hrdina Sam Alexander. 

Datum premiéry ale zatím známo není.

Jak dlouhý bude Deadpool & Wolverine

Oficiálně stopáž očekávané marvelovky Deadpool & Wolverine (premiéra 25. 7. 2024) zatím oznámena nebyla, ale na stránkách sítě kin AMC Theatres se objevil údaj dvě hodiny a sedm minut, což by znamenalo, že půjde o zatím nejdelší film ze série. A my jsme jedině pro.

Zdroj: TV Insider, Marvel Studios / Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat