Maximálně tři filmy a dva seriály, šéf firmy Disney naznačil limity pro marvelovky

Bob Iger rozhodl.

Už delší dobu Marvel mluví o tom, že se bude více soustředit na kvalitu a ne na kvantitu. A to samé potvrzuje i staronový šéf mateřské společnosti Marvelu firmy Disney Bog Iger. Ten se rozhodl načrtnou limity pro to, co může Marvel nabídnout:

"Intenzivně se studiem spolupracuji na redukování toho, co vydává a na tom, aby se více soustředilo na kvalitu, což platí speciálně pro Marvel. Pomalu snižujeme objem a míříme pravděpodobně ke zhruba dvěma seriálům za rok místo čtyř a omezujeme množství filmů ze zhruba čtyř za rok na dva, maximálně tři. A tvrdě dřeme na tom, jaký bude směr, v roce 2025 budeme mít několik dobrých filmů a blížíme se k Avengers, ze kterých jsme nesmírně nadšeni. Pokud to shrnu, z toho, co chystáme mám skvělý pocit. Jde o něco, u čeho jsem odhodlán strávit více a více času, mám nesmírnou důvěru v tým a v materiály, ze kterých těžíme, včetně všech pokračování, která nemají konkurenci."

Zní to dobře, ale jak se říká, slibem nezarmoutíš a nezbývá než doufat, že se opravdu začne vyplácet omezení množství vydávaných projektů. To ale ukáže až čas.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat