Hvězdou nového Blade Runnera bude skvělá Michelle Yeoh. A první názory na Furiosu jsou oslavné



Filmové střípky.

Zatím poslední film Blade Runner z roku 2017 byl sice povedený, ale finančně zrovna nezabodoval. Ovšem, přesto vznikne další projekt z tohoto universa a to seriál Blade Runner 2099. A nově vyšlo najevo, že se tvůrcům podařilo získat skvělou Michelle Yeoh do jedné z hlavních rolí. A o čem série vlastně bude?

"V Los Angeles roku 2099 prožila Cora celý svůj dosavadní život na útěku jako chameleon, který byl nucen přijmout množství různých identit. Aby zajistila stabilní budoucnost pro svého bratra, přijme svou poslední identitu a je nucena spolupracoval s Olwen (Michelle Yeoh), replikantem, který čelí konci svého života. Tahle dvojice je vtažena do rozsáhlé konspirace, která představuje riziko pro celé město bojující o své znovuzrození."

Natáčení by mělo začít už tento měsíc, datum premiéry zatím známo není.

Furiosa se povedla

Dalším velmi očekávaný sci-fi projektem je i Furiosa: Sága šíleného Maxe (premiéra 23. 5. 2024) a máme pro vás dobrou zprávu, podle prvních reakcí jde o opravdu povedený kousek. Líbí se obsazení, to, že stylově projekt odkazuje na filmy z druhé poloviny dvacátého století, ale i skutečnost, že se nesnaží přehnaně přebírat styl předchůdce jménem Šílený Max: Zběsilá cesta (2015), ovšem jde si svou vlastní cestou.

Těšit se můžeme i na skvělé vizuální pojetí, působivé akční scény, emocionální nádech a parádní hudbu. Režisér George Miller prostě nezklamal.

Zdroj: SFF Gazette, CBM, Paramount+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat