Marvelovské projekty už nebudou tak propojené, prozradil jeden ze šéfů Marvelu


Je to dobrý krok?

Jednou z teorií, proč Marvelovské filmové universum už nefunguje tak, jako v minulosti, je to, že jsou jednotlivé projekty úzce propojeny a abyste plně pochopili příběh jednoho, je nezbytné nakoukat jiné podívané (týká se to filmů i seriálů). 

A zdá se, že i Marvel pochopil, že to není to pravé ořechové, protože vedoucí oddělení TV, streamování a animace Brad Winderbaum prozradil následující:

"...[komiksy] jsou navrženy tak, že do nich vrhnete a najdete si něco, co se vám líbí a použijete to jako vstupní bod to tohoto universa a poté prozkoumáváte a proplétáte to, co vám vyhovuje. Takže se domnívám, že jednou ze součástí rebrandingu Marvel Studios, Marvel Television, Marvel Animation i Marvel Spotlight je i to, že zkusíme říct publiku, 'Můžete začít kdekoliv.' Jsou propojeny, ale nejsou propojeny. Nemusíte se podívat na A, abyste si užili B. Můžete se řídit tím, co vás těší. Můžete si zvolit na základě svých vlastních preferencí a najít věc, o kterou máte zájem z mozaiky Marvelu."

Podle nás je to dobrý krok, pochopili jsme to tak, že projekty sice propojeny budou, ale ne tak výrazně, aby pro toho, kdo nemá nakoukány všechny ostatních seriály a filmy nedávaly smysl. Dočkáme se odkazů na jiné marvelovky, ale zřejmě nepůjde o podstatné příběhové propojení. Nicméně bude důležité najít kompromis, aby byly projekty provázány dostatečně, aby si to užili oddaní fandové, ale ne tolik, aby byli ztraceni nováčci.

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat