Jak to vypadá s temnou marvelovkou Midnight Suns a týmovkou Young Avengers?

 

Dočkáme se?

Marvel mění strategii a už několikrát jsme slyšeli, že se více bude soustředit na kvalitu a ne na kvantitu. Jinak řečeno, dočkáme se méně ale (snad) kvalitnějších projektů. A je tak otázkou, které filmy a seriály to "odnesou" a nedočkají se realizaci. 

Možná se tak ptáte, jestli se dočkáme v dohledné době projektu o Young Avengers, tedy o nové generaci Avengers. A podle nových informací (ze strany Marvelu zatím nepotvrzených) by natáčení mělo začít natáčet na začátku příštího roku. Zatím ale není jasné, které členy týmu uvidíme, nicméně se dá tušit, že to by mezi nimi měly být Kate Bishop (Hailee Steinfeld) a Ms. Marvel (Iman Vellani), což nám bylo naznačeno v minulých marvelovských projektech. 

Další zajímavým filmem by mohl být Midnight Suns / Midnight Sons, který se zaměří na temnější marvelovské hrdiny a podle dostupných zpráv by měly práce začít hned, jak se zastaví kamery v případě jiné komiksovky a to Blade (premiéra 6. 11. 2025). Jasné datum tedy k dispozici nemáme a stejně tak informace, o tom, které postavy budou v centru dění. 

Zdroj: CBM, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat